måndag 10 augusti 2009

nu ska jag berätta.
jag och fia tänkte åka ifrån christian och dom igår, det spöregnade ute och vi hade en liten moppe.
fia berättade att hon aldrig vurpat med sin moppe, jag sa på skoj att någon gång måste ju faktiskt vara den första, erik sa att vi skulle ringa när vi ramlat.
så vi satt oss där och åkte iväg i spöregnet på väg in till ånge, det var en stor vatten pöl vi åkte igenom men då var det bara kul, så vi skrattade och hoppade lite dampigt på moppen.
sen kom vi till vedukten.
det var översvämning, jag sa till fia att " nu är det mkt vatten" och hon sa " ja!" och vi skrattade och körde full vart frammåt genom vedukten och tänkte vara lite cool, vi kom ungefär två meter innan hela moppen dränktes i vatten, och vi också, så moppen tippade och vi gjorde magplask rakt ner i smuttsvattnet, så låg vi där, reste oss upp och försökte putta moppen genom en halv meters djupt vatten, alla smart människor som stannade eller körde på trottoaren bara kolla på, när vi kämpade för att få upp fanskapet, sen var vi blöt och arg.
vi ringde till christian och erik och sa att vi hade faktiskt ramlat, dom skrattade.
sen kom dom, och oskar, och försökte få igång den med oss, det gick inte.
han ringde putte och oscar som kan sånt, så dom fick komma.
när dom plocka isär skiten rann ungefär hela niagara fallet ut genom fias lilla moppe.
sen funkade den, vi hade ont, och nu har jag ingen mobil, eller jo, men ingen utan vattenskada.
så nästa gång tar vi trottoaren.
oscar skapade ett kedje sms om att det var dumt att åka genom överdrivet mkt vatten på det viset, och om man inte skickade vidare skulle det hända samma sak som för fia och felicia.

snart kommer fia, vi ska åka moppe :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar